26.03.2015

profitabilna-web-stranicaNekako inspiraciju za pisanje na blogu dobivam iz realnih situacija koji se dogode u svakodnevnom radu. Zapravo nije sam proces izrade web stranice najzanimljiviji nego praćenje tog web projekta i njegov daljnji razvoj. Od prvog sastanka i tako će biti na svakom kada s potencijalnim klijentom razgovaram o njegovoj ideji i želji kako da sebe predstavi kroz web stranicu ponavljam uvijek isto: “web stranica se radi prvenstveno kako bi vama donosila određeni profit!”. I to je zapravo ono što svatko mora shvatiti, to je zapravo vjetar u leđa svakome vlasniku da shvati koliko je web i rad u razvoju weba bitan.

Sve kreće od vizualnog identiteta

Zapravo ne samo od izgleda web stranice, nego vizualnog identiteta tvrtke koja se želi predstaviti na internetu. Treba Vam profesionalan logotip, trebaju vam vlastite profesionalne fotografije, treba vam responzivna web stranica, treba vam vlastiti profil na društvenim mrežama, zapravo treba vam KVALITETAN vizualni identitet implementiran na vašu stranicu jer to je ono što posjetitelji prvo vide te od tuda kreće povjerenje prema vama i ono najbitnije, prema vašoj usluzi.

Online strategija

Postavite si ciljeve i planirajte razvoj vaše usluge na internetu. istražite tržište i zapravo najbitnije pitanje je da li kupci mojih usluga traže takve usluge na internetu? U 99% slučajeva traže i to je vaša najveća prednost. google i društvene mreže su nešto najbolje što se svakom poduzetniku moglo dogoditi. Oni su zapravo kombinacija ciljanih posjetitelja i kako bi rekao lako dostupnih posjetitelja u realnom vremenu koji 24/7 mogu promatrati i detaljno proučiti vašu uslugu.

Konstantan rad na sadržaju

Vaša usluga na internetu u prezentacijskom smislu mora biti dinamična, a ne statična i dosadna. Samopromocije nikad dosta kroz kvalitetan tekstovni i slikovni sadržaj, pokažite vašim korisnicima novosti vezane uz vaše usluge, novosti vezane uz vašu djelatnost i ostale korine informacije.

Internet marketing

Uglavnom bez njega jednostavno ne ide, oglašavanje na internetu je jedna konstanta koja na brz način dolazi do većeg broja ciljane publike i ako stvarno kvalitetno radite na unaprjeđenju prezentacije svojih usluga na internetu rezultati će svakako biti pozitivni.

Vi kao vlasnik svoje web stranice ste zapravo glavni pokretač svega i vjerujte mi iz vlastitog iskustva vidim dosta pozitivnih rezultata vlasnika webova koji stalno ulažu u unaprjeđenje svojih usluga kroz kanal interneta. Budite u toku svega, koristite sve što vam internet pruža i pozitivni rezultati će doći. Glavni rezultat ujedno je i ono najbitnije – da web stranica zarađuje za vas.

Kontaktirajte nas i podijelit ćemo naše znanje s vama
Jednostavno volimo programirati, raditi lijepe web stranice!

Naši klijenti o nama