Izrada web stranice

250.00 kn

 • Web dizajn i programiranje web stranice – izrada strukture / web dizajn izgleda zaglavlja, podnožja, naslovnice (početne stranice), jedne statične podstranice čija struktura / dizajn služi kao izgled za sve ostale podstranice za destkop / tablet (od 981px do 3840px ) i mobile verziju (od 320px do 980px) prema dostavljenom dizajnu. Izgled zaglavlja i podnožja se ponavlja na svakoj podstranici.
 • Postavljanje sadržaja do 10 podstranica po 1 jeziku na ukupno 2 jezika.
Kategorija:

Opis

Napomene

 • Specifikacija ne uključuje optimizaciju stranice na određene pozicije u web tražilicama poput google, yahoo i sl. Sve tražilice imaju svoje algoritme prema kojima rangiraju pojedine web stranice. Ne uključuje ručno postavljanje Title/naslova web stranice, Meta description opisa, ALT taga/oznake na slikama. Ne uključuje i ne utječe na prikaz naslova, opisa i linkova u google, yahoo i sl. tražilicama.
 • Specifikacija ne uključuje postavljanje sadržaja na web stranicu, uključuje podršku pri postavljanju sadržaja u okviru ukupne satnice prema stavki specifikacije.
 • Specifikacija ne uključuje animaciju elemenata (slike, teksta, sekcije, reda) u bilo kojem obliku. Postoji velik broj animacija, klijent može pokazati animaciju koju je vidio na drugim stranicama ili ju predočiti na bilo koji način pa će se istražiti mogućnosti i ukoliko je animacija moguća izradit će se procjena vremena postavljanja animacije po cijeni od 200,00 HRK/sat.
 • Specifikacija ne uključuje skripte/programe koji generiraju automatsko stvaranje sadržaja elemenata, svi elementi u bilo kojem formatu moraju biti postavljeni u WordPress CMS već pripremljeni, obrađeni, WordPress CMS sustav ne generira i prilagođava samostalno bilo koji format ili oblik elemenata, težinu, dimenzije i sadržaj. Ne uključuje spajanje na bilo koji vanjski sustav ili sustav koji zahtjeva bilo koji oblik unosa korisničkih podataka, lozinki od strane posjetitelja, ulaz posjetitelja u zaštičeni dio stranice sa svojim dobivenim korisničkim podacima.
 • Specifikacija ne uključuje prilagodbu za usklađivanje s GDPR regulativom. Cijena implemenatcije GDPR elemenata ovisi o uvjetima klijenta.
 • Specifikacija ne uključuje bilo kakvu pravnu regulativu koju vlasnik web stranice mora imati za svoju djelatnost koju prezentira na web stranici, vlasnik web stranice dužan je samostalno se informirati koji pravni i zakonski elementi su potrebni i na koji način se moraju prikazati na web stranici.
 • Specifikacija ne uključuje Google PageSpeed Insights https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/, GT Metrix optimizaciju te bilo kakvu optimizaciju po sličnom alatu.
 • Specifikacija ne uključuje e-mail hosting i registraciju domene.

Garancija i uvjeti garancije

 • Garancija na stabilnost strukture je 1 godinu od dana objave web stranice na domeni i rada WordPress CMS sustava i programskih dodataka. Pod pojmom strukture podrazumijeva se okvir u kojem se nalaze slike i tekstovi i odobrenje responzivnosti prema alatu https://search.google.com/test/mobile-friendly.
 • Garancija ne vrijedi za dostavljene tekstove i slike u smislu motiva i kvalitete slike, lektorirane provjere teksta. 

Proces izrade, rokovi i plaćanje web stranice

 • Rok izrade web stranice je 2 radna dana po 1 podstranici nakon svih ispravno dostavljenih slikovnih i tekstovnih materijala. Zbroji se ukupan broj podstranica puta 2 radna dana.
 • Plaćanje se vrši je kompletan sadržaj web stranice postavljen, prije objave stranice na domeni klijenta.