Izrada web stranice

250.00 kn

 • Web dizajn i programiranje web stranice – izrada strukture / web dizajn izgleda zaglavlja, podnožja, naslovnice (početne stranice), jedne statične podstranice čija struktura / dizajn služi kao izgled za sve ostale podstranice za destkop / tablet (od 981px do 3840px ) i mobile verziju (od 320px do 980px). Izgled zaglavlja i podnožja se ponavlja na svakoj podstranici.
 • Instalacija WordPress CMS sustava i MYSQL baze podataka. Povezivanje MYSQL baze podataka s WordPress CMS sustavom.
 • Instalacija WordPress Divi teme http://www.elegantthemes.com/gallery/divi/ i
  Izrada child teme naziva tvrtke/branda, postavljanje 1 odabranog layouta s lokacije https://www.elegantthemes.com/layouts/ ili s https://divi.express/
Kategorija:

Opis

Napomene

 • Broj sati i cijena može biti na kraju projekta i veća ako NARUČITELJ određuje izgled strukture bilo kojeg elementa, programer koji izrađuje projekt od strane DAVATELJA USLUGE je ovlaštena osoba od strane DAVATELJA USLUGE i određuje izgled svakog elementa prema dobivenim materijalima od NARUČITELJA. Ako NARUČITELJ usluge inzistira na izgledu pojedinog elementa strukture mimo suprotnog objašnjenja DAVATELJA USLUGE kao što su veličina, razmaci, izgled i dimenzije pozadinske slike, veličina fonta, boja fonta, finkcionalnost određene sekcije ili elementa u tom slučaju cijena i broj sati se može dodatno povećati od glavne cijene projekta.
 • Specifikacija ne uključuje optimizaciju stranice na određene pozicije u web tražilicama poput google, yahoo i sl. Sve tražilice imaju svoje algoritme prema kojima rangiraju pojedine web stranice. Ne uključuje ručno postavljanje Title/naslova web stranice, Meta description opisa, ALT taga/oznake na slikama. Ne uključuje i ne utječe na prikaz naslova, opisa i linkova u google, yahoo i sl. tražilicama.
 • Specifikacija ne uključuje skripte/programe koji generiraju automatsko stvaranje sadržaja elemenata, svi elementi u bilo kojem formatu moraju biti postavljeni u WordPress CMS već pripremljeni, obrađeni, WordPress CMS sustav ne generira i prilagođava samostalno bilo koji format ili oblik elemenata, težinu, dimenzije i sadržaj. Ne uključuje spajanje na bilo koji vanjski sustav ili sustav koji zahtjeva bilo koji oblik unosa korisničkih podataka, lozinki od strane posjetitelja, ulaz posjetitelja u zaštičeni dio stranice sa svojim dobivenim korisničkim podacima.
 • Specifikacija ne uključuje prilagodbu za usklađivanje s GDPR regulativom.
 • Specifikacija ne uključuje bilo kakvu pravnu regulativu koju vlasnik web stranice mora imati za svoju djelatnost koju prezentira na web stranici, vlasnik web stranice dužan je samostalno se informirati koji pravni i zakonski elementi su potrebni i na koji način se moraju prikazati na web stranici.
 • Specifikacija ne uključuje Google PageSpeed Insights https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/, GT Metrix optimizaciju te bilo kakvu optimizaciju po sličnom alatu.
 • Specifikacija ne uključuje e-mail hosting i registraciju domene

Garancija i uvjeti garancije

 • Garancija na stabilnost strukture je 1 godinu od dana objave web stranice na domeni i rada WordPress CMS sustava i programskih dodataka. Pod pojmom strukture podrazumijeva se okvir u kojem se nalaze slike i tekstovi i odobrenje responzivnosti prema alatu https://search.google.com/test/mobile-friendly.

 • Garancija ne vrijedi za dostavljene tekstove i slike u smislu motiva i kvalitete slike, lektorirane provjere teksta. 

Proces izrade, rokovi i plaćanje web stranice

 • Rok izrade web stranice je 2 radna dana po 1 podstranici nakon svih ispravno dostavljenih slikovnih i tekstovnih materijala. Zbroji se ukupan broj podstranica puta 2 radna dana.
 • Plaćanje se vrši kada je kompletan sadržaj web stranice postavljen, prije objave stranice na domeni klijenta.

Održavanje web stranice i cms sustava

800,00 kn + PDV/godišnje

Naplaćuje se 1 godišnje i prvih godinu dana je u cijeni izrade web stranice.

Nadogradnja i održavanje CMS sustava i programskih dodataka

SIGURNOSTukoliko koristite bilo kakav program, Windowse na računalu, internet bankarstvo, odnosno bilo kakav program na internetu, primjetili ste da se sustavi nadograđuju, glavni razlog je sigurnost, iako ponekad ne možete spriječiti, ali s nadogradnjom na nove verzije možete utjecati da se ne dogodi sigurnosna “rupa”.

PERFORMANSEGoogle preko svojih robota kada dolazi na web stranice uvijek prati performanse web stranice, u novijim verzijama kod CMS sustava, uvijek se poboljšava rad i brzina i programski kod samog CMSa uvijek prati zadnje standarde i trendove.

KOMPATIBILNOST S WEB HOSTINGOM svaka web hosting tvrtka traži da CMS bude na najnovijim verzijama, radi kompatibilnosti programa na serverima, jer hosting tvrtke također ažuriraju programe na serverima s vremenom na novije verzije i bitno je da CMS prati sa svojom nadogradnjom verzije programa na serverima. 

40% POPUSTA NA DORADE IZVAN NADOGRADNJE CMS SUSTAVAukoliko klijent koristi uslugu održavanja i nadogradnje CMS sustava i programskih dodataka ostvaruje 40% popusta na sve dorade na web stranici koje uključuju izmjenu izgleda strukture, izmjenu postojećeg tekstualnog i slikovnog sadržaja i stvaranje novog sadržaja.
Redovna cijena sata je 200,00 HRK + PDV, a uz zakup održavanja cijena sata iznosi 120,00 HRK + PDV.

PROGRAMSKI DODACI U ODRŽAVANJU

https://premium.wpmudev.org/project/wp-hummingbird/za optimizaciju brzine.
https://premium.wpmudev.org/project/wp-smush-pro/za optimizaciju slika
https://premium.wpmudev.org/project/wp-defender/- za zaštitu

Dodatne usluge i dorade

Unos do 300 riječi i obrada s postavljanjem do 20 fotografija u galeriju, samostalno ili kao pozadinu – raspored postavljanja sadržaja do 5 sekcija između već definiranog zaglavlja i podnožja.

300,00 HRK / 1 podstranica  + PDV

Unos do 300 riječi na već definiranu strukturu i postavljene, obrađene fotografije od glavnog jezika.

150,00 HRK / 1 podstranica  + PDV

Klijent ima pravo za vrijeme izrade web stranice na 1 izmjenu veličine fonta za zaglavlje i podnožje, 1 izmjenu razmaka između redova za zaglavlje i podnožje.

400,00 HRK/jednokratno + PDV

Svaka izmjena veličine fonta, razmaka između redova ili razmaka između bilo kojeg elementa unutar sekcije.

400,00 HRK/jednokratno po 1 sekciji + PDV

Klijent ima pravo na 1 izmjenu vrste fonta za vrijeme izrade web stranice, vrsta fonta je ista za sve elemente web stranice. Svaka dodatna izmjena se naplaćuje.

400,00 HRK/jednokratno + PDV
za sve elemente web stranice

Ponovno postavljanje već dostavljenih tekstova i slika dodatne se naplaćuje po jednoj podstranici.

200,00 HRK/jednokratno + PDV
bez obzira na količinu ponovljenih materijala do maksimalno 300 znakova

Nakon objave web stranice na domeni, svaka daljnja dorada na sadržaju i strukturi dizajna naplaćuje se po satnici.

Broj sati po doradi obračunava se nakon detaljne specifikacije od strane klijenta za pojedinu doradu.

200,00 HRK/sat + PDV

Izrada dodatnog web dizajn prijedloga podstranice/landing pagea prema dostavljenim materijalima (fotografije) do 5 sekcija s uključenim zaglavljem i podnožjem.

Izrada i prilagodba responsive dizajna podstranice/landing pagea

1.200,00 HRK + PDV
(6 sati * 200 HRK/sat + PDV)